KONCERTER BASERET PÅ EN KOGEBOG

er på vej til kirker, biblioteker, teaterscener og spillesteder.
Hold øje med vores koncertliste, som løbende vil blive opdateret.

Med varme, humor, skrøbelighed og ærlighed kommenterer Marianne Mortensen & Michael Vesterskov på livet og vækker med teksterne og musikken dybe klange i alle. Ung som gammel.

Denne koncert er bygget op omkring bogen ‘MENINGSFYLDTE MIDDAGE- mad, kunst og samtaler fra hjertet’. En bog som lægger op til samtaler ud over det sædvanlige. Samtaler, som kan bringe os nærmere hinanden, åbne for forståelse og eftertanke og i sidste ende en rigere og dybere relation.
Nøjagtig det vil og kan denne koncert også.

Marianne Mortensen har skrevet teksterne i bogen, og med udgangspunkt i dem og sange fra deres 3 CD’er får Marianne og Michael os til at gøre os tanker om længsel, om tiden og vigtigheden af at udnytte tiden i tide; de spørger om, hvornår man er gammel og slår et slag for hjertet, glæden og kærligheden, som noget, der ikke kommer af sig selv; men som vi må kæmpe for og tro på- ligesom håbet. Om forstillelse og alle de roller vi spiller, oftest i vores forsøg på at blive elsket og favnet, om naturen og om at finde hjem – hjem til sig selv.

Koncerten er med Marianne og Michael alene, eller sammen med 3 musikere.
Varighed 1 time. Eller 2×40 minutter. Med mulighed for efterfølgende samtale, hvis man ønsker.

Bogen “Meningsfyldte middage” er skrevet og skabt af Marianne Mortensen i samarbejde med Frederikke Z. Vesterskov og udgivet på forlaget Muusmann.
For mere information:
https://muusmann-forlag.dk/meningsfyldte-middage/
www.mariannemortensen.dk
www.westwood.dk